Verhuur

Meetvisie is Authorised Leica Geosystems Distributor en Service Partner. Hierdoor kunnen wij u een compleet assortiment van instrumenten aanbieden voor verhuur.

Met een team van vertegenwoordigers (voor België en voor Nederland) en een team van professioneel opgeleide service-engineers zijn wij voor u de perfecte partner op het gebied van de verhuur van meetinstrumenten.

Misschien heeft u niet dagelijks een laser, waterpas, theodoliet of totaalstation nodig. Dan is het mogelijk om bij ons een instrument te huren, voor slechts een dag, een week, een maand maar ook voor een langere periode. Leasing is ook een mogelijkheid. Vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor prijzen van onze huurinstrumenten:Bouwlasers,rioollasers,3D scanners:3D DistoenBLK360, waterpastoestellen, theodolietenLeica iCON iCB70 5" Total Station ,Leica iCON GPS systeemenleidingdetectie.

Elk instrument wordt voor en na de huurperiode gecontroleerd. Dit zorgt ervoor dat u altijd een instrument gebruikt dat voldoet aan alle eisen.

Ook ter overbrugging van een herstelling of onderhoud, is het altijd mogelijk een vervangtoestel tegen een vast scherp tarief  te gebruiken.